Monday, July 5, 2010

Mengapa orang suka blog?


Ramainya orang yg buat blog..
di Malaysia sahaja sudah ada beribu-ribu orang sudah ada blog tak terkecuali I lorh..

Keadaan sekarang ini, blog suda jadi macam "bagai cendawan tumbuh selepas hujan" :)
Mengapa semua ni terjadi?Blog seperti suda jadi satu fenomena baru.
Ramai orang buat blog sebab minat. Ada juga untuk perniagaan atau buat duit. tetapi I buat blog ni sebab nak tunjukkan tutorial buat blog..

Harap semua maklumat disini berguna..untuk kawan-kawan semua.. yay!!!

5 biji buah fikiran telah di berikan.:

pu3mas89 said...

yeye kite org pertama yang folo awak.. suke !!!! wink wink wink ***

Lady Dora said...

allo, hi.. ya.. kamu org yg pertama..
I will alwyz ingat u..

pasni i letak byk tutorial k?

thx dear.

pu3mas89 said...

ok.. nanti jemput2 la dtg kat page kite yang simple.. jemput folo gak ek..kite baru g dlm dunia blog nie..

FarhanaDr said...

Heeeee.. Sebab blog adelah kehidupan.. Love my life.. Love my blog.. :)

Pinky Pixie said...

bile kite berblog, kita boleh share mcm2 dlm tu.. hehe =)